Rijlessen - DBM Autorijschool

DBM Autorijschool
uw expert voor een geslaagde rijopleiding
06 14 23 35 45 voor meer info
Ga naar de inhoud

Rijlessen

OPLEIDING VAN KWALITEIT
Met de instructeur die regelmatig bijgeschoold wordt door middel van applicatiecursussen en een vaste lesauto zul je de opleiding volgen. Binnen de regio wordt je van huis opgehaald en (onder normale omstandigheden) weer thuis afgezet.
VORDERING TE VOLGEN OP INSTRUCTIEKAART
Je instructeur houdt een persoonlijke instructiekaart bij, zodat je steeds weet waar je aan toe bent. Op de instructiekaart worden je vorderingen duidelijk in beeld gebracht, zodat je die van tijd tot tijd met je instructeur kunt bespreken en zelf ook kunt schatten hoever je bent in de opleiding.
RIJOPLEIDINGEN IN VERSCHILLENDE SOORTEN EN MATEN
Je hebt een keuze in verschillende "lespakketten" op advies van de instructeur. Je kunt kiezen voor een rijopleiding in eigen tempo (losse lessen), voor een "compacte opleiding" of de spoedopleiding.
RIJLES VANAF 16,5 JAAR
Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je met een rijbewijs, een begeleiderspas en een coach auto rijden. Vanaf je 18e mag je zelfstandig auto rijden, dus zonder coach!
KWALITATIEVE LESAUTO's
Er wordt lesgegeven in een comfortabele Volkswagen Golf 7. Bijzondere verrichtingen zijn met zo een dergelijk compacte auto veel makkelijker uit te voeren dan met een grote auto en het uitzicht is hierdoor optimaal.
Met onder andere de volgende eigenschappen:
• Stuurbekrachtiging
• Instelbaar Automatische Airco (Climatronic)
• Anti Blokkeer Systeem (ABS)
• Elektronisch Stabiliteit Programma (ESP)
• In hoogte verstelbare stuur en stoelen
• Verwarmde buitenspiegels en stoelen
Onderhoud aan de auto wordt uitgevoerd door Volkswagen Dealer M. de Koning
Terug naar de inhoud